TrueSec Events har en ny webbplats:

www.truesec.com/events


Inställt pga. lågt deltagarantal


Vid frågor, kontakta Oss på info@truesec.se eller 08 10 00 10.

Tidigare FRA-chef och säkerhetsspecialist avslöjar sanningen om industrispionage mot svenska företag och myndigheter. Tillsammans med en god frukost serverar vi en briefing om verklighetens cyberhot mot svenskt näringsliv och myndigheter. Om Du som verksamhetschef och beslutsfattare är angelägen om din IT-säkerhet är Executive Breakfast för dig.

 
Föreläsarna Tomas Djurling och Marcus Murray från TrueSec, avslöjar sanningen bakom industrispionage mot svenska myndigheter och företag.
 
Snowdens avslöjanden visar hur kvalificerade utländska aktörer angriper svenska företag och myndigheter. Angrepp som innefattar allt ifrån kartläggning av nyckelpersoner och IT-system till regelrätta dataintrång, massövervakning och företagsspionage i syfte att stjäla affärskritiska tillgångar. I spåren av detta har EU omarbetat och skärpt det gällande Dataskyddsdirektivet som träder i kraft 2016 och som omfattar samtliga medlemsländer. Men vad innebär detta och hur påverkar det Er verksamhet?
 
I februari arrangerar vi Executive Breakfast Briefing, ett exklusivt forum för verksamhetsansvariga och beslutsfattare, där vi diskuterar aktuella utmaningar, befintliga och potentiella säkerhetshot mot Era IT-system. Möt talarna Tomas Djurling, tidigare byråchef på FRA med över 17 års erfarenhet inom svenska underrättelsetjänsten, och Marcus Murray, en av världens främsta IT-säkerhetsexperter från TrueSec, som ger Er exklusiv tillgång till kunskaper om inblandade aktörer, deras strategier och tillvägagångssätt.
 
En ständigt föränderlig hotbild mot dagens it-system, ställer nya krav på dig som verksamhetschef och på säkerheten i Era miljöer. Frukostseminariet syftar till att ge Dig nödvändig information om dagens affärs- och säkerhetsrisker samt konsekvenserna av dessa omfattande underrättelseoperationer för att du ska veta hur ett adekvat skydd mot dessa krafter bör utformas.
 Talare

Tomas Djurling
Marcus Murray

Agenda

Hoten mot våra IT-system

08:00 - 08:30

Statsfinansierat industrispionage i världen idag. Ett arv efter Edward Snowden.

Talare: Tomas Djurling

Det nya EU-direktivet, Dataskyddsdirektivet

08:40 - 9:10

Dataskyddsdirektivet - Det nya PUL

Talare: Tomas Djurling

Demo - Så hackas en dator, mobil, etc.

09:20 - 09:50

Demo om hur lätt någon tar kontroll över en dator, mobiltelefon, mail etc.

Talare: Marcus Murray

Executive Breakfast Briefing

Seminariet riktar sig till dig som verksamhetsansvarig, exempelvis VD, IT-chef, ekonomiansvarig, ledningsgrupp eller styrelse, och vill få ökad insikt om vilka aktörer som utgör en risk för Er verksamhet, hur ett fullgott skydd mot dessa bör se ut samt hur nya dataskyddsdirektiv påverkar Er.

 
 
Väcker detta seminarium fler frågor som hela Er organisation bör ta del av?
Boka in Marcus Murray eller Tomas Djurling som föredragshållare på plats hos er.
 
Eller saknar Er verksamhet den kunskap som krävs för att hantera dessa säkerhetshot?
Låt Era IT-proffs, IT-administratörer och tekniker gå en hands-on-labb på LabCenter.
 
 
 

Fördjupa dig ytterligare!

 
DN granskar bristande IT-säkerhet hos företag och myndigheter.
Gå till www.dn.se
 
CIO - it- och informationssäkerhet ur ett CIO/CSO-perspektiv
 
Computer Sweden - Säkerhet 24
 

 

 Nyheter

Nu avslöjar vi sanningen om industrispionage mot svenska bolag

2014-12-11

Tidigare FRA-chef Tomas Djurling och säkerhetsspecialist Marcus Murray avslöjar sanningen om industrispionage mot svenska företag och myndigheter!
 
Tillsammans med en god frukost serverar vi en briefing om verklighetens cyberhot för Dig som verksamhetschef eller beslutsfattare som är angelägen om din IT-säkerhet.
 
Välkommen den 10e eller 19e februari 2015 till LabCenter i Stockholm.